BØRNERYTMIK | Nathanaels Kirke

BØRNERYTMIK

I Nathanaels kirke er de små mennesker i stor stil blevet flittige kirkegængere. Om tirsdagen mødes børn i alderen 1-5 år og synger, klapper, danser og lærer kendte salmer og sanglege fra gammel og nyere tid. Onsdag formiddag mødes nybagte forældre med deres babyer og synger salmer og traditionelle børnesange. Selvom det kan være svært at forestille sig, så er det oftest min erfaring som underviser, at de små babyer er rolige og nysgerrige under den 40 minutter lange salmesang. Det er som om musikken og sangen giver både børn og forældre en lille pause fra hverdagens stress og jag. Det smukke kirkerum med det fine kalkmaleri af Jesus danner en ramme, der beroliger og giver fred. Hvad enten jeg har undervist i folkeskolen, på privatskole eller i specialpædagogisk regi, har jeg hele tiden haft den fornemmelse, at min vigtigste opgave er give børn en oplevelse af ro med sangen og musikken. Og naturligvis at være med til at grundfæste musikalske rødder i børnene.

Vi tilbyder to hold i perioden 25. oktober - 20. december
Rytmik for hjemmepassede børn (1-5 årige)  tirsdag kl. 10.00 - 10.45 | Tilmelding hold 1
Rytmik for 1 - 5 årige - tirsdag, kl. 15.30 - 16.15 | Tilmelding hold 2

BØRN OG UNGE