KirkeBio | Nathanaels Kirke

Dato Tirsdag d. 18. januar 2022, kl. 19:00
25 kr.

The Farewell (2019) 1 time, 40 min

En charmerende film om at tage afsked med en man elsker og samtidig finde tilbage sine rødder. Modvilligt forlader Billi New York og rejser hjem til familien i Changchun, Kina. Anledningen er, at bedstemor Nai Nai kun har få uger tilbage at leve i, og familien skal samles for at sige farvel til hende. Familien har imidlertid besluttet ikke at fortælle Nai Nai sandheden om hendes tilstand.

”The farewell" er en både sjov og hjertegribende fortælling om familie på tværs af forskellige kulturer. Awkwafina vandt prisen for Bedste kvindelige hovedrolle ved Golden Globes.

I KirkeBio vises der kvalitetsfilm, der på hver sin måde handler om og kommenterer kristendom, filosofi, menneskers livsvilkår, etik og samfundsforhold.

Efter visningerne, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Traktement 25,- kr. som betales ved indgangen. Alle over 15 år er velkomne.

For mere info, kontakt Simon Hinz på email simonhinz@hotmail.com.