Koncert med kirkens Kantori | Nathanaels Kirke

Dato Søndag d. 19. december 2021, kl. 16:00
Koncert med kirkens Kantori

Denne eftermiddag inviterer kirkens kantori til julekoncert under ledelse af organist Simon Hinz. Kantoriet består af fire sangere der udgør henholdsvis Josefine Verdoner sopran, Annette Kruse Scharling alt, David Rosing Schow tenor og Ole Røndal Kjeldsen bas.

I løbet af et år har Simon arbejdet målrettet med sangerne til kirkens højmesser hvor firstemmige motetter der afspejler kirkeårets tekster bliver fremført på pulpituret. Til denne eftermiddagskoncert træder kantoriet dog frem i kirkerummet og fremfører ældre og nyere korsatser fra julens klassiske repertoire. Kom og nyd en lille times stemningsfuld musik og syng med på et par af julens kernesalmer.

Koncerten er gratis, og der bydes efterfølgende på et lille glas i sognegården.