Jubilæumskoncert med Nathanaelskoret og Københavns Politi Sangkor | Nathanaels Kirke

Jubilæumskoncert med Nathanaelskoret og Københavns Politi Sangkor

Søndag d. 30. oktober 2022, kl. 16:00
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København S
Kathrin Thelén

Entré: gratis.

Nathanaelskoret har til efteråret 10 års jubilæum og fejrer det med en stor koncert, hvor de har inviteret Københavns Politi Sangkor til at deltage. Det bliver en festlig koncert med kirkelig korsang både fra korene enkeltvis og sammen, bl.a. værker af Cesár Franck, Fauré og Duruflé.

Københavns Politi Sangkor har eksisteret siden 1913 og er et mandskor bestående af 25 medlemmer fordelt på fire stemmer. Koret blev særlig kendt under coronaen i 2020, hvor de skrev og optrådte viralt med deres sang: “Åh Corona, du skal gå din vej”. Koret ledes af pianist og organist ved Vallensbæk kirke Lars Jørgensen.