Conquerors Julekoncert | Nathanaels Kirke

Mandag d. 12. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København S
KONCERTEN ER UDSOLGT
Julen er traditionernes tid. Og traditionen tro synger Gospelkoret Conquerors julekoncert i Nathanaels Kirke.

Conquerors har øvet julesange siden august. Udover at blive klar til årets julekoncert, har øvelserne også haft et andet formål. Koret har nemlig indspillet et par julesange, som til december kan høres og købes via de gængse tjenester. Sangene vil selvfølgelig også blive fremført ved koncerten.

Om koncerten fortæller korets dirigent, Claes Wegener: "Den bliver stemningsfuld og saligt. Julet og jazzet. Funky og festligt. Kom og dans til ”Go Tell It”, hør en julet gospelversion af “Det Kimer Nu”. Lad det risle ned ad ryggen til den kærlige julesalme “Noel”. Med andre ord, glæd dig til både spændende nyheder og genhør med nogle af de Conquerors-julesange, du holder allermest af."

Koret akkompagneres af pianist Kristof Jan Jasik.