Koncert med Janne Mark | Nathanaels Kirke

Koncert med Janne Mark

Tirsdag d. 28. februar 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København S

Janne Mark og hendes trio giver koncert i Nathanaels Kirkes kirkerum d. 28. februar kl. 19.30.

På denne koncertrejse fortolker sangeren og komponisten Janne Mark sit materiale solistisk med hendes trio. Med den fællessangbare melodi som det gennemgående dna i musikken, bliver der også for publikum mulighed for at synge med på et par titler.

Janne Mark har med sine kalejdoskopiske optegnelser fra pilgrimsvandringer i musik og eksistens, stadfæstet sig som en af de væsentligste salmedigtere og fællessangs-komponister i sin tid.

Til hendes seneste tre album 'Salmer fra broen', 'Pilgrim' og 'Kontinent' har hun som en nidkær skulptør, mejslet melodier ud af sit kontinents grundfjeld med et særkende, som har fået det tyske pladeselskab for moderne europæisk jazz ACT til at udgive 'Pilgrim' 2018 og ’Kontinent’ 2020. Hendes klare melodiske streg er båret af ønsket om at skabe musik til fælleseje og fællesbrug. Som hun siger:

"Jeg er optaget af den grænseløshed, som melodier repræsenterer. Melodier, når de synges af flere i fællessang, overskrider grænser og skel, og finder selv deres veje ud som floder af lys."