Søndag d. 3. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:30

Sermon: pastor Cosmos Osakpamwan

Liturgy: pastor Ellen M. Gylling

"Now you are the body of Christ, and each one of you is a part of it."

(I Corinthians 12:27)

Like in the 1st century city of Corinth, our congregation is very diverse ethnically, representing different Christian denominations, yet are one in our Lord, Jesus Christ. Our services are rooted in the Danish Lutheran liturgical tradition, but we also incorporate elements from other traditions.

We sing Danish and international hymns, newer worship music, and songs from Taizé - the music follows the liturgical calendar. Within the course of the service there is a period of silence and prayer.

The main language of the service is English.

International gudstjeneste - Et tværkirkeligt fællesskab

Prædiken: Cosmos Osakpamwan

Liturgi: Ellen M. Gylling

Vi synger gospel, lovsange, salmer, Taizé-sange - musikken følger kirkeårets temaer. Midt i gudstjenesten er der en periode med stilhed og bøn. Samværet fortsætter efter gudstjenesten med kaffe/te i sognegården.

Gudstjenestens primære sprog er engelsk.

Service in English, Mødested Amager
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København