International Gudstjeneste / Service | Nathanaels Kirke

Dato Søndag d. 6. december 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Mødested Amager
International Gudstjeneste / Service

Velkommen til International Gudstjeneste.
Liturgi: Sognepræst Ellen Margrethe Gylling. Prædiken: Provst Michael Krogstrup Nissen.
Vi synger danske og internationale salmer og sange. Under gudstjenesten får alle mulighed for at nedskrive bønner, som siden læses op.

Pga. nye restriktioner er vi nødt til at AFLYSE både den bulgarske middag samt kaffe, te og kage.

Welcome to International Service.
Liturgy: pastor Ellen M. Gylling. Sermon: pastor Michael Krogstrup Nissen.
We sing Danish and international hymns as well as newer worship music. During the service you can write prayer requests on pieces of paper, which will be read aloud and prayed for later in the service.

Due to the current restrictions, we will CANCEL both the Bulgarian dinner and coffee, tea and cake.