Nordisk byttedag i sognegården - AFLYST | Nathanaels Kirke

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 28. marts 2020 (hele dagen)

"One man's trash is another man's treasure." Nathanaels kirke inviterer til Nordisk byttedag lørdag 28. marts kl. 11 - 15. De fleste af os har ting og tøj liggende, vi ikke længere bruger. Ved at bytte med hinanden kan vi spare penge og ressourcer. Så grib muligheden for at få ryddet op i skabet og tag det med på byttemarked.

Vi bytter legetøj, børnetøj, voksentøj, sko, bøger, tekstiler og småting. Medbring ting og tøj der er rent og pænt, læg det på det bord, der er mærket med den kategori, du gerne vil af med. Det kan være "dameoverdel", "småbørnstøj", "småting" og mange andre grupper. Vi hjælper alle hinanden og giver en hånd med. Mangler du en vinterfrakke, en gryde eller andet, er du velkommen, også selvom du ikke selv har noget med. Kom og byt og tag hvad du kan bruge. Det er faktisk rigtig hyggeligt.

Vi sælger kaffe og kage. Pengene går til kirkens menighedspleje. Har du lyst til at være frivillig og deltage i et par timer, kan du kontakte Barbara Ann Barrett for mere information på barbaraannbarrett@yahoo.dk

Sted Holmbladsgade 19, 2300 København S
Indtægter for kaffe og kage går til kirkens menighedspleje. Har du lyst til at være frivillig kan du kontakte barbaraannbarrett@yahoo.dk for yderligere information.