Dogmatisk fyraften (AFLYST) | Nathanaels Kirke

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 17. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:30

Gudsrigets nutid i Grundtvigs salmer. Gudsrigets nutid er et meget fremtrædende træk – i hele Grundtvigs teologiske tænkning om kirken og historie, skole, demokrati og meget andet. Denne aften skal det handle om, hvordan det kommer frem i hans salmedigtning.

"Dogmatisk fyraften" er en række korte foredrag af ca. 45 minutters varighed om et emne fra den kristne troslære. I denne omgang vil de tre foredrag handle om forestillinger om Guds rige. "Dit er riget og magten og æren i evighed", hedder det i Fadervor. Men hvordan er egentlig forholdet mellem Guds rige og riget og magten og æren i denne verden? Det har man set meget forskelligt på op gennem historien, og de forskellige tiders forsøg på at realisere Guds rige på jord har ikke altid ført det bedste med sig. Foredragene finder sted tirsdage kl. 17 i sognegården. Efter aftenens foredrag er der tid til spørgsmål og kommentarer. Der rundes af med suppe og brød, og der er mulighed for at købe drikkevarer til.

Sted Holmbladsgade 19, 2300 København S