Salon Nathanael med Rasmus Vangshardt | Nathanaels Kirke

Dato Torsdag d. 17. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
50,- kr. per aften. Pris for hele sæsonen 200,- kr. Prisen inkluderer spisning og et glas vin.
Salon Nathanael med Rasmus Vangshardt

Rasmus Vangshardt: Jeget, verden og sammenhængskraften hos Thomas Mann. To af forfatteren Thomas Manns mest eksistentielt udsatte typer er den syge ingeniør Hans Castorp fra "Trolddomsbjerget" og svindleren Felix Krull fra romanen af samme navn. Foredraget fortæller om de tos forhold til verden og viser, hvordan sammenhængskraften i deres egne sind konstant er truet af et farligt forhold til verden og af en problematisk leg med identiteter. Rasmus Vangshardt er litteraturkritiker ved Kristeligt Dagblad og ph.d.-stipendiat ved Syddansk Universitet.