FLYTTET til 14. januar 2021 - Salon Nathanael med Carl Fuglsang-Damgaard | Nathanaels Kirke

Dato Torsdag d. 26. november 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
50,- kr. per aften. Pris for hele sæsonen 200,- kr. Prisen inkluderer spisning og et glas vin.
FLYTTET til 14. januar 2021 - Salon Nathanael med Carl Fuglsang-Damgaard

FLYTTET til 14. januar 2021 pga. Covid-19.
Carl Fuglsang-Damgaard: Genforeningen og sammenhængskraften.
Carl Fuglsang-Damgaard fortæller om den senere biskop over Københavns Stift Hans Fuglsang-Damgaards oplevelser på Vestfronten under 1. Verdenskrig. Hans Fuglsang-Damgaards historie sættes ind i forløbet af Den store Krig - som samtiden omtalte den. Foredraget vil lægge op til diskussion, om hvordan ekstreme oplevelser kan bruges til at styrke eller svække et samfunds sammenhængskraft. Carl Fuglsang-Damgaard er cand.mag. i historie og gymnasielektor i samfundsfag.