Salon Nathanael med Line Marschner | Nathanaels Kirke
Torsdag d. 25. februar 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Line Marschner: Arkitektur, byrum og sammenhængskraft. Hvilken betydning har arkitektur og byrum for trivsel og oplevelse af sammenhængskraft dér, hvor vores liv udfolder sig? Med udgangspunkt i fænomenet atmosfære vil foredraget belyse samspillet mellem mennesker og rum fra flere vinkler. Det vil pege på nogle af de elementer i byrum, der kan understøtte (eller forstyrre) oplevelsen af sammenhængskraft - både socialt, historisk og åndeligt. I foredraget deles opmærksomheden mellem generelle betragtninger og stedsspecifikke analyser af Nathanaels kirkes nære omgivelser. Line Marschner er mag.art. i Kunsthistorie og Ph.d. i Teologi.

Salon Nathanael med Line Marschner
50,- kr. per aften. Pris for hele sæsonen 200,- kr. Prisen inkluderer spisning og et glas vin.