AFLYST afventer ny dato - Salon Nathanael med Kaspar Colling Nielsen | Nathanaels Kirke

MAR

Dato Torsdag d. 25. marts 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
50,- kr. per aften. Pris for hele sæsonen 200,- kr. Prisen inkluderer spisning og et glas vin.
AFLYST afventer ny dato - Salon Nathanael med Kaspar Colling Nielsen

Kaspar Colling Nielsen: Dystopi og sammenhængskraft. Kaspar Colling Nielsen læser og kommenterer udvalgte passager fra sine romaner. Kaspar Colling Nielsen debuterede i 2010 med den prisbelønnede Mount København og udgav i 2014 den anmelderroste Den Danske Borgerkrig 2018-24, som er en beskrivelse af vores samtid og et velfærdssamfund i dyb krise. Siden er kommet Det europæiske forår (2017) og Dengang dinosaurerne var små (2019). Kaspar Colling er forfatter og cand.merc.phil. fra CBS.