Koncert på kirkepladsen - Familiejazz med Cathrine Legardh Trio | Nathanaels Kirke

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 19. september 2020, Kl. 13:00 til kl. 14:00

Cathrine Legardh Trio med hiv og swing. Man kan forvente et unikt og alsidigt blend af hele Legardhs repertoire - skræddersyet til - alle skostørrelser. Der vil være sange at synge med på, fagter og klap (i rumpen) - og målgruppen er 0-109 år. Koncerten rummer således: jazzstandards, evergreens, jazz på svensk og gammel dansk, nordiske viser, tonesatte digte af Tove Ditlevsen & finurlig børnejazz fra NullerNix. Med sig har hun sine faste musikanter, eminente Jacob Christoffersen (piano) og fortræffelige Jesper Thorn (kontrabas).

Mad og drikke - handl lokalt. Lokalområdet omkring kirken byder på alverdens muligheder: caféer, kaffebarer og ølhus, med fine muligheder for både mad og drikke.

Koncert på kirkepladsen - Familiejazz med Cathrine Legardh Trio