AFLYST - Salon Nathanael med Carl Fuglsang-Damgaard - FLYTTET til den 18. marts 2021 | Nathanaels Kirke

Dato Torsdag d. 14. januar 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
50,- kr. per aften. Pris for hele sæsonen 200,- kr. Prisen inkluderer spisning og et glas vin.

Carl Fuglsang-Damgaard: Genforeningen og sammenhængskraften. Carl Fuglsang-Damgaard fortæller om den senere biskop over Københavns Stift Hans Fuglsang-Damgaards oplevelser på Vestfronten under 1. Verdenskrig. Hans Fuglsang-Damgaards historie sættes ind i forløbet af Den store Krig - som samtiden omtalte den. Foredraget vil lægge op til diskussion, om hvordan ekstreme oplevelser kan bruges til at styrke eller svække et samfunds sammenhængskraft. Carl Fuglsang-Damgaard er cand.mag. i historie og gymnasielektor i samfundsfag.