KirkeBio - med forbehold for evt. forlængelse af corona-nedlukningen. | Nathanaels Kirke

MAR

Dato Tirsdag d. 16. marts 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:30
Traktement: 25,- kr som betales ved indgangen. Information om filmtitler fås ved henvendelse til simonhinz@hotmail.com
KirkeBio - med forbehold for evt. forlængelse af corona-nedlukningen.

Velkommen til KirkeBio i sognegården ved Nathanaels Kirke. Der vises kvalitetsfilm, der på hver sin måde handler om og kommenterer kristendom, filosofi, menneskers livsvilkår, etik, filosofi, og samfundsforhold.
Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Alle over 15 år er velkomne.
For information angående filmtitler kontakt Simon Hinz per email simonhinz@hotmail.com.