FDF | Nathanaels Kirke

Dato Onsdag d. 2. juni 2021, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Sted Kirkepladsen - Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København S
FDF

FDF mødes onsdage i Nathanaels sognegård kl. 17-18.30, med efterfølgende fællesspisning.
Vi er en kristen organisation, som lærer om Gud, og om hvordan man respekterer andre.
Børnene lærer gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen i al slags vejr, og får her oplevelsen af, at der er noget de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet og at deres færdigheder kan bruges. Vi tilbyder aktiviteter for børn fra 0. klasse til 18 år, inklusiv lejre og ture flere gange om året.
Kristian Jensen er kredsleder, og hvis man vil prøve at være FDF'er eller har spørgsmål, kan Kristian kontaktes på tel 40883058 eller email krnj@fdf.dk.