Musikalsk underholdning med duoen "DE TOG VEST PÅ" | Nathanaels Kirke

Dato Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Musikalsk underholdning med duoen "DE TOG VEST PÅ"

”Men størst af alt er kærligheden” – viser med charme og varme

Oplev duoen ’DE TOG VEST PÅ’ når Per Aabel, guitar og sang, og Morten Hinz, harmonika og sang, leverer en humoristisk rundtur i kær¬lighedens univers. Her bliver ikke lagt fingrene imellem når viser med ironisk distance til mandschauvinisme og egoisme bliver stillet over for viser med social indignation, kærlighed til de udsatte, viser om den uigengældte forelskelse, og viser der hylder den eneste ene.

Ind imellem bliver der lejlighed til fællessang, og det hele krydres med muntre bemærkninger og gode historier.

De to musikere Per Aabel og Morten Hinz, der udgør duoen ’DE TOG VEST PÅ’ , har været nære venner siden de mødte hinanden på Christiansø i 1973. Efter et travlt arbejdsliv i fagbevægelsen hhv. som organist i folkekirken besluttede de at de ville musicere sammen, og i 2015 debuterede de med viseprogrammet Men størst af alt er kærligheden, som er et skiftende program med viser af bl.a, Evert Taube, Jeppe Aakjær, Tove Ditlevsen, Thomas Kjellerup, Alberte Winding, Bent Fabricius-Bjerre, Halfdan Rasmussen, Sigfred Pedersen, Benny Andersen m.fl.