Orienteringsmøde om det kommende udfyldningsvalg til menighedsrådet | Nathanaels Kirke

Dato Torsdag d. 19. august 2021, Kl. 20:00 til kl. 22:30
Orienteringsmøde om det kommende udfyldningsvalg til menighedsrådet

Vil du være med til at sætte retningen for Nathanaels Kirke, planlægge hvilke aktiviteter, der skal være i kirken, og være aktiv i Danmarks mest lokale demokrati - menighedsrådet?
Tirsdag den 14. september 2021 skal der afholdes udfyldningsvalg til menighedsrådet. Sognet har ca. 4500 folkekirkemedlemmer, hvilket betyder, at der skal være 9 valgte medlemmer i menighedsrådet foruden sognets præster, som er fødte medlemmer af menighedsrådet.
Menighedsrådet består i øjeblikket af 4 valgte medlemmer, og ved det kommende udfyldningsvalg skal der således vælges yderligere 5 medlemmer.
Har du lyst til at høre mere om arbejdet i menighedsrådet, er du velkommen til at kontakte formanden, Anne Grethe Christensen, på telefon 40 51 47 40 eller mail agac@webspeed.dk. Du finder ligeledes en god beskrivelse på denne hjemmeside menighedsrådsvalg.dk

Vær opmærksom på, at vi denne dag også afholder Menighedsmøde fra kl. 19.00-20.00