Når uenigheden gør ondt - Foredrag med Morten Hinz | Nathanaels Kirke

Dato Tirsdag d. 16. november 2021, kl. 19:00
Når uenigheden gør ondt - Foredrag med Morten Hinz

Når beslutninger skal tages, kender vi alle til situationer, hvor der opstår uenighed om dette eller hint. Småkonflikter er en del af hverdagen, men når konflikterne begynder at gøre ondt, kommer de til at påvirke vores forhold til andre mennesker. Vi vil ikke altid det samme, og når konflikterne opstår, kan vi reagere på forskellige måder – og desværre ikke altid hensigtsmæssigt.

Vores organistvikar, Morten Hinz, er også uddannet konfliktmægler. Ved aftenens foredrag fortæller han om moderne konfliktforståelse og konflikthåndtering, og han giver nogle enkle redskaber, som kan hjælpe os, når vi er ved at køre af sporet i forhold til et andet menneske. Foredraget er ledsaget af billeder og enkle øvelser.