KirkeBio - Den enfoldige morder | Nathanaels Kirke

Dato Tirsdag d. 21. september 2021, kl. 19:00
Traktement: 25,- kr som betales ved indgangen.
KirkeBio - Den enfoldige morder

Den enfoldige morder (Hans Alfredson, Svensk, 1982, 108 min.)

Efter sin mors død bliver Sven anbragt hos en stenrig fabrikant. Han skal bo i stalden sammen med dyrene og ellers passe og pleje gården uden en øre i betaling. Efterhånden bliver han mere og mere udnyttet og ydmyget af fabrikanten, og en dag kan han ikke længere lade som ingenting. Han løber hen til en lille familie, han har lært at kende, som han ved vil tage sig godt af ham, og de lader ham bo i deres hus og giver ham et arbejde med løn. Pengene giver ham mulighed for at købe, hvad han altid har ønsket sig - en motorcykel med sidevogn. Snart dukker fabrikanten dog op og kræver sin arbejdskraft tilbage, men familien nægter, og han må køre igen. Men fabrikanten skal nok sørge for at gøre livet surt for den lille familie. Den enfoldige morder er en klassiker i skandinavisk film. Den blev et internationalt gennembrud såvel for instruktøren Hans Alfredson som for hovedrolleindehaveren Stellan Skarsgård.

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Alle over 15 år er velkomne.

For mere information kontakt Simon Hinz per email simonhinz@hotmail.com.