KirkeBio - Peaceful Warrior | Nathanaels Kirke

Dato Tirsdag d. 19. oktober 2021, kl. 19:00
Traktement: 25,- kr som betales ved indgangen. Mere information fås ved henvendelse til hinz@stofanet.dk
KirkeBio - Peaceful Warrior

Peaceful Warrior (Victor Salva, Engelsk, 2006, 120 min.)

Den unge atlet, Dan Millman kæmper og træner for at kvalificere sig til de olympiske lege. Men noget er galt, han er en dårlig kammerat og rager uklar med alle og enhver. Dan vågner om natten efter et mareridt og kan ikke sove. Han kører ned på den lokale tankstation for at købe noget at drikke. Tankpasseren er en mærkelig mand, der hurtigt gennemskuer den unge atlet. Det bliver til mange natlige møder, hvor tankpasseren bliver en slags mentor for ham og lærer ham, hvad der er vigtigt i livet. Filmen baserer sig på den virkelige idrætsmand, Dan Millmans liv. Den har så meget på hjerte, at der er rigeligt med emner at tænke over og drøfte efter forevisningen i kirkebioen.

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Alle over 15 år er velkomne.