KirkeBio - Korsvejen | Nathanaels Kirke

Dato Tirsdag d. 23. november 2021, kl. 19:00
Traktement: 25,- kr som betales ved indgangen. Information om filmtitler fås ved henvendelse til simonhinz@hotmail.com
KirkeBio - Korsvejen

Korsvejen (Dietrich Brüggemann, Tyskland, 2014, 110 min).

Maria er klemt. Hun skal snart konfirmeres, og samtidig med at verden er fyldt med fristelser som drenge og popmusik, holder hendes meget strenge mor hende fanget i et religiøst fængsel. Maria er let påvirkelig. Hun bliver handlingslammet og ser efterhånden kun én udvej i forhold til at gøre det rigtige. At komme op til Gud så hurtigt som muligt. I 14 kapitler fortælles Marias skæbnehistorie, som var hun en reinkarnation af Jesus. Skuespillerne er fantastiske, og de unge i filmen er perfekt instrueret. Hvert af de 14 kapitler udgøres af én lang velspillet scene, der illustrerer kapiteloverskrifternes pointer.

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Alle over 15 år er velkomne.