KIRKEBIO | Nathanaels Kirke

KIRKEBIO

Velkommen til KirkeBio i Nathanaels Kirkes sognegård

Velkommen til KirkeBio i sognegården ved Nathanaels Kirke. Der vises kvalitetsfilm, der på hver sin måde handler om og kommenterer kristendom, filosofi, menneskers livsvilkår, etik og samfundsforhold.

2021 datoer
16. marts AFLYST
13. april AFLYST
11. maj "De Særlige":
Handler om en passioneret ildsjæl i Paris, der gør alt, hvad han kan for at hjælpe unge med adfærdsvanskeligheder, som ingen andre i samfundet vil/kan hjælpe.
22. juni
 "Grænse":
Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem mennesker og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.
20. juli "Kapernaum":
12-årige Zain bor i Beiruts slumkvarter. Vi møder ham i den retssal, hvor han har lagt sag an mod sine forældre. Anklagen? At de har født ham ind i en formålsløs og elendig verden!

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement.
Traktement 25,- kr. som betales ved indgangen. Alle over 15 år er velkomne.

For tilmelding og yderligere information angående filmtitler kontakt Simon Hinz på email simonhinz@hotmail.com